22 de morți în Fâșia Gaza . Netanyahu: „Opriți-vă sau vă vom lovi din nou”

Situația dintre Israel și Fâșia Gaza rămâne foarte tensionată. Atacurile cu rachetele din Gaza au fost reluate în urma uciderii comandantului militar al jihadului islamic din Gaza, Baha Abu al-Ata, care, potrivit premierului israelian Benyamin Netanyahu “, a fost principalul organizator al terorismului în Gaza. Era pe cale să organizeze noi atacuri. Era o bombă pe cale să explodeze. “

Conform unor surse militare, Israelul a consolidat desfășurarea bateriilor pentru cupola de apărare împotriva rachetelor în centrul țării, în așteptarea ca atacurile Jihadului Islamic să se intensifice din nou. Sirenele de avertizare împotriva rachetelor au sunat în tot sudul Israelului. Bilanțul este de 70 de răniți.

” Am să te omor și pe tine și pe copil”, un bărbat a evitat închisoarea după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita însărcinată

Netanyahu către Jihadul Islamic: „Opriți-vă sau vă vom lovi din nou” – Benjamin Netanyahu a explicat că Israelul lovește „Jihadul islamic după ce și-a eliminat comandantul în Fâșie”, cu referire la uciderea lui Baha Abu al Ata. Comandantul jihadist, a spus el, “a fost responsabil pentru majoritatea atacurilor teroriste lansate din Fâșia Gaza în ultimul an și intenționează să efectueze atacuri suplimentare în zilele următoare”.

Premierul israelian a adăugat că „ar fi mai bine dacă Jihadul islamic ar înțelege că vom continua să îi lovim fără milă. Suntem hotărâți să luptăm și să ne protejăm.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.