22 de ilustrații șocante pe animale care ne obligă să privim realitatea în față

Imaginați-vă un univers paralel în care animalele sunt speciile dominante și, prin urmare, vă revendicați dreptul de a trata ființele umane ca sclavi. Greu de imaginat, nu? De fapt, astăzi suntem sclavi și sunt ființe fără apărare, exploatate în orice fel pentru interesele noastre.
 

Datorită ilustrațiilor pe care vi le prezentăm, prin lucrările diferiților autori, putem acum să ne imaginăm mai bine acest scenariu teribil și impresionant și poate chiar să ne gândim la cât rău continuăm să facem animalelor fără discriminare în fiecare zi, ființe care, ca noi, au un sistem nervos și simt atât de multă suferință.

NASA, un asteroid de dimensiunile unui zgârie-nori filmat când se apropie de Pământ: ”Ar putea provoca milioane de morți”

Ilustrațiile  te forțează să faci față realității și privite dintr-o perspectivă diferită, ar trebui să ne ajute să înțelegem cât de crud este sistemul care nu respectă demnitatea și dreptul la viață pentru toate ființele care locuiesc pe planeta noastră.

 

Inutil să continuăm să vorbim, să aruncăm o privire la aceste 22 de ilustrații. Dacă sunteți o persoană foarte sensibilă, închideți articolul, unele imagini sunt extrem de șocante.

 

animali uomo cover

 

animali uomo

animali uomo1

animali uomo3animali uomo4

animali uomo5

animali uomo6

animali uomo7

animali uomo8

animali uomo9

animali uomo10

animali uomo11

animali uomo12

animali uomo13

animali uomo14

animali uomo15

animali uomo16

animali uomo17

animali uomo18

animali uomo19

animali uomo20

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.