22 de cadavre ale imigranților au fost recuperate în Libia

“Astăzi,  22 de cadavre ale imigranților au fost recuperate de semiluna roșie libiană din Zwara, în Libia. Aceste decese dureroase sunt rezultatul unei politici din ce în ce mai strânse față de oamenii care fug de conflict, sărăcia extremă și incapacitatea de a gestiona într-un mod uman fluxurile migratorii “.

California în flăcări: șase morți și 175 de mii de strămutați

Acestea sunt cuvintele postate într-un tweet de Federico Soda, șeful misiunii OIM în Libia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.