20 de minute! Atât i-au trebuit unui bărbat să distrugă un Lamborghini nou-nouț

A fost cumpărat doar 20 de minute. Un timp foarte scurt pentru a ieși pe autostradă și a face un accident rutier. Deci, nou-nouțul Lamborghini Huracan Spyder  a fost distrus. Bizarul eveniment record a avut loc în Anglia, în West Yorkshire. Mașina sport de lux – prețul de achiziție: 250.000 lire sterline – a fost lovită în timp ce era dusă acasă după ce a părăsit showroom-ul auto pe autostrada M1 și s-a oprit pe banda exterioară a autostrăzii.

Dinamica accidentului nu este încă clară, însă, conform versiunii furnizate de poliție, o autoutilitară l-ar fi lovit  din spate. Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit însă accidentul, care a avut loc miercuri în jurul ora prânzului, în apropierea orașului Ossett, a determinat închiderea autostrăzii aproape două ore.

Studiu : „La Barcelona coronavirusul era prezent deja în martie 2019”

„Este doar o mașină”, au comentat ironic agenții de poliție din West Yorkshire Pe Twitter. “Dar este un Lamborghini nou …” Știrile au apărut imediat pe web. Utilizatorii de pe social media s-au distrat pe seama nefericitului proprietar : „Sperăm că are asigurare! Șoferul nu a fost identificat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.