20 de copii au murit de rujeolă în Samoa

20 de persoane – toți copiii cu vârsta sub 5 ani – au murit de rujeolă în Samoa, Polinezia. Acest lucru a fost anunțat de guvernul Samoa, care în octombrie anul trecut a informat cetățenii despre epidemia actuală și care a declarat stare de urgență în urmă cu opt zile. În ultima săptămână, cazurile suspecte de rujeolă în Samoa ( o insulă și are 200.000 de locuitori) s-au dublat față de săptămâna precedentă, ajungând la 1644.

O țară a fost acuzată ca fură organele deținuților executați

În această săptămână, Unicef ​​a livrat 110.500 de doze de vaccin pentru a fi distribuite pe insulă pentru a sprijini încercarea de imunizare în masă a guvernului, ceea ce a făcut ca vaccinul să fie obligatoriu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.