13 prizonieri români au fost repatriați. Salvini: “Acesta este doar începutul”

Cel puțin 13 deținuți români se vor întoarce în România cu un zbor direct Roma-București pentru a-și executa sentința în țara lor de origine

 

Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Matteo Salvini, care a explicat planul de returnare a acestor deținuți în România. Aceștia sunt români care au fost condamnați pentru diferite infracțiuni, cum ar fi violul,prostituție, omor ,jaf, răpire. Repatrierea acestor deținuți este doar un prim pas într-un plan lansat de Ministerul de Interne, în colaborare cu Ministerul de Grație și Justiție, de a returna unii prizonieri prezenți în închisorile italiene în țările lor de origine.

 

Același zbor se va întoarce din România cu patru cetățeni români la bord care au fost căutați de autoritatea judiciară italiană cu mandate europene de arestare și care vor executa pedeapsa în Italia.

Te-ar putea interesa și Bandă de trei minori, doi italieni și un român, filmați terorizând migranți în Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.