10 fraze celebre ale lui Albert Einstein

Albert Einstein nu a fost  numai un fizician de geniu, dar și un mare gânditor al timpurilor noastre. Vă prezentăm câteva din citatele sale celebre, care să vă inspire și să vă motiveze pe viitor.

“Doar două lucruri sunt infinite: universul și prostia umană, încă mai am dubii despre univers”

“Învățați din trecut, trăiți în prezent, sperați pentru viitor. Cel mai important lucru este să nu vă opriți niciodată să puneți  întrebări ”

“Nu încercați să deveniți o persoană de succes, încercați să deveniți o persoană de valoare”

“Toată lumea este un geniu. Dar dacă judecați un pește prin capacitatea sa de a urca copaci, el își va petrece toată viața crezând că este prost ”

Un veteran de razboi isi regaseste marea lui dragoste dupa 75 de ani: ” Nu am uitat-o niciodata”

“Eu aparțin uni singure  rase pe care o cunosc, cea umană”

“Lumea este produsul gândirii noastre și, prin urmare, nu se poate schimba dacă nu  schimbăm mai întâi modul nostru de gândire”

“Studiul, căutarea adevărului și a frumuseții reprezintă o sferă de activitate în care ne permite să rămânem copii o viață”

“Cine spune că este imposibil nu trebuie să-l deranjeze pe cel care spune că va reuși ”

“Un om este bătrân numai atunci când regretele din el depășesc visele ”

“Pentru fiecare minut în care te enervezi, pierzi 60 de secunde de fericire”

 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâni cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.