porc cu chip de om

În Venezuela s-a născut un porc cu chip de om: fotografiile au devenit virale

Un crescător venezuelean a arătat cu mândrie un purceluș cu trăsături umane: fotografiile au făcut înconjurul lumii.

Deși sunt rare, în ultima perioadă există tot mai multe imagini ale animalelor născute cu malformații genetice care capătă un aspect „uman” . Ultimul caz a apărut de pe web datorită unui videoclip pe care un fermier venezuelean l-a postat pe internet. În scurtul videoclip bărbatul ține purcelușul în brațe în direcția camerei pentru a arăta tuturor trăsăturile de om. Imaginile au șocat oamenii de pe web, între cei care s- au minunat de apariția animalului și cei care s-au limitat în schimb să sublinieze deformarea sa evidentă.

O femeie a filmat într-un iaz din China un pește cu chip de om / VIDEO

Deși acesta este primul caz de porc, în America de Sud, cazurile de animale născute cu trăsături umane nu sunt rare. Numai în Argentina, anul trecut, atât un ied cât și un vițel s-au născut cu trăsăturile similare  cu cea a unei persoane. Se crede că utilizarea masivă a pesticidelor poate provoca aceste mutații genetice.

Deși starea de sănătate a purcelușului pare să fie bună,  nu este exclus ca în viitor să poată prezenta probleme de respirație, au declarat câțiva medici veterinari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit