Proprietarul unui restaurant ucide 8 câni în două ore: ” Trebuia să pregătesc hot-dog ”

Propietarul unui restaurant din China a fost arestat după ce a furat și ucis opt câini în două ore pentru a face din ei  hot dog. Bărbatul a ucis cățelușii omorându-i cu săgeți otrăvitoare. Poliția din provincia Jiangsu din estul Chinei a explicat că proprietarul restaurantului a declarat că a comis acest masacru “deoarece carnea este foarte scumpă pe timp de iarnă”.

Chen a fost observat pe un ciclomotor în jurul Fenghuang , un oraș din zona Zhangjiagangpe 15 decembrie. Locuitorii au sunat imediat la poliție după ce l-au văzut împușcând cu săgeți otrăvitoare  câinii (care au căzut la pământ). Într-un videoclip lansat de secția de poliție arată cum bărbatul pune unul dintre câini într-o pungă mare și-l pune pe motocicletă. Într-o postare pe social media, agenții au explicat că proprietarul restaurantului  și-a vânat prada pe stradă, găsind astfel ingredientul pentru afacerea sa.  Chen dorea să vândă câini calzi cu orice preț, o delicatesă de iarnă în unele părți din China, iar cum prețul  cărnii de câine în această perioadă a anului este „destul de mare”,  că a decis să-l fure direct.

Citește și Japonia, a fost găsită o barcă fantomă cu resturi umane la bord

Se estimează că 10 milioane de câini sunt sacrificati  în fiecare an în China, mulți dintre ei fiind furați. Hoții de câini conduc adesea o dubă și folosesc un lanț pentru a-i prinde. Uneori se folosesc chiar și săgeți otrăvitoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.