Caz unic în lume: un vițel s-a născut cu două capete / VIDEO

Caz unic în lume la ferma Los Chimagons de lângă orașul Hilario Ascasubi, din provincia estică a Argentinei Buenos Aires, unde un vițel s-a născut cu două capete. Deși vițelul a supraviețut 12 ore el a fost capabil să miște  ambele capete.

Testul de sânge vă va spune dacă veți muri în 10 ani

Cu toate acestea, creatura a murit la doar 12 ore de la naștere, potrivit Daily Star Online.

„Mi s-a spus că este unul dintre cele mai unice cazuri din lume, deoarece vițelul a trăit 12 ore. Au mai existat asemenea cazuri în care vițelul a murit la câteva minute după naștere a declarat fermierul Fernando Dumrauf arătându-se vizibil șocat… Pe de altă parte, cine nu ar fi ?

 

Potrivit rapoartelor presei locale, un medic veterinar și membrii asociației rurale Villarino Sur au vizitat ferma pentru a inspecta vițelul.

„Mi-au spus că este un caz semnificativ și neobișnuit tocmai pentru că reușise să trăiască atât de mult. Mi-au spus să aduc vițelul în congelator pentru a-l păstra și să le permită autorităților să-l studieze minuțios “, a adăugat bărbatul.

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.