Câștigă un milion pe an, dar fură mâncare din cantina firmei: bancher suspendat

Un tânăr bancher , șeful unui grup de comercianți cu un salariu bogat a fost suspendat după ce a furat din mâncarea de la cantina companiei unde lucrează. S-a întâmplat la Londra , în interiorul sediului Citigroup.

Potrivit Independent, Paras Shah , în vârstă de 31 de ani , un bancher cu un rol prestigios și un salariu care ar ajunge la un milion de lire sterline pe an, a intrat în probleme după ce ar fi furat din mâncarea de la cantină firmei. Evenimentele au avut loc în interiorul sediului Citi din Canary Wharf. Odată descoperit , tânăra de 31 de ani a fost suspendat.

De mai mult mult de doi ani, Paras Shaha jucat un rol important în firmă și avea un salariu cu mult peste medie dar a intrat în probleme pentru o simplă masă pregătită și servită în cantina companiei.

Citește și O femeie a tăiat membrul unui bărbat care a intrat în casă încercând să o violeze

Un fapt destul de bizar, dar nu prea neobișnuit. Tot în Londra, în 2016 un angajat a fost concediat de la o bancă japoneză după ce a sustras cinci lire sterline de pe bicicleta unui coleg, în timp ce în 2014, un director important la o bancă a intrat în mari probleme după ce acălătorit cu trenul câțiva ani buni fără să-și cumpere bilet.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.